^
SWEET-ITCH ZEBRA
Webshop > SWEET-ITCH ZEBRA >

SWEET-ITCH ZEBRA BUCAS

€ 145,00 Prijzen zijn Incl. BTW

Aantal
 
In winkelmandje
Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons
Sweet Itch vliegen- eczeemdeken met zebrastrepen voorkomt dat het paard gestoken wordt door de kleine muggen en weert de grote, agressieve vliegen. Het is wetenschappelijk bewezen dat de vliegen in de war raken van de zebrastrepen en dus bij het paard vandaan blijven.

Het unieke Sweet-Itch Zebra deken is gemaakt van een speciaal ontwikkelde stof die zelfs de kleinste insecten tegenhoudt. Er is extra aandacht besteed aan de manen- en staartgedeeltes om deze goed te beschermen en zo jeuk te voorkomen.

Het ontwerp is een volledige body cover, met een halsstuk tot aan de oren om zo de manen volledig te beschermen. Een elastische, afneembare buikflap beschermt de gehele onderbuik van het paard, van ellenboog tot kruis. Schouderplooien zorgen voor extra bewegingsvrijheid. Een grote staartflap bedekt dit problematische gebied en voorkomt dat de kleine bijtende vliegen de staart bereiken. Bilkoorden houden het deken op zijn plaats en een overlappende, gevoerde borstflap zorgt ervoor dat het deken comfortabel blijft, ongeacht hoe lang uw paard het deken draagt.

Bucas Sweet-Itch Zebra biedt ook UV-bescherming en voorkomt zo zonnebrand en verkleuring van de vacht.
Terug

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie